Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El muntatge "Cel de Fires, cel de tardor" guanya el cinquè Concurs d'Engalanament de Carrers de Fires de Sant Narcís

El jurat ha valorat l'originalitat, la qualitat artística, el disseny i els materials utilitzats.

Els infants de La Pauleca, espai de l’Associació de Veïns de Pla de Palau Esplai ha guanyat l’edició d’enguany del Concurs d’Engalanament de Carrers de les Fires de Sant Narcís, amb un premi de 500 euros, amb el muntatge “Cel de Fires, cel de tardor” ubicat al C/ Daró. El jurat format entre altres per la regidora de Dinamització del Territori, Eva Palau; el president de l’Associació Girona Eix Comercial, Josep M. Nogué, i el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Girona, Josep M. Castañer, ha valorat l’originalitat del muntatge, la seva qualitat artística, el disseny i els materials utilitzats.

L’Associació Cultural Burg de Sant Pere de Galligants, amb el muntatge titulat “Som plaça, fem plaça”, ubicat a la plaça de St. Pere, ha obtingut el segons premi. El muntatge fet amb materials reutilitzats i aportats pels veïns han ajudat a fer un muntatge de reivindicació del carrer com espai de convivència i vida veïnal. El valor del premi és de 350 €.

Pel tercer premi, dotat amb 150 €, el jurat va fer una valoració en relació a la integració, participació i arrelament dels integrants del Centre Obert de Pont major. El muntatge “El Tarlà i els Molinets de Vent“, relacionat amb la figura del Tarlà i l’engalanament dels balcons per part de la majoria de veïns dels carrers del Grup Pont Major, amb molinets de vent, és una al·legoria a les giravoltes que fa el personatge gironí.

Els altres carrers que han participat al concurs d’aquest any són: C/ Ferreries Velles, engalanat per l’Ateneu 24 de juny; el C/ de l’Obra, fet per l’Associació Salsa Jove i titulat “El mar de Salsa Jove”, i la Pl. Sant Pere amb el muntatge “Nosaltres també estem de Fires!!!” i engalanat pels Salesians Pes Girona.

El concurs va néixer amb la voluntat de fomentar la participació activa de les associacions en les Fires de Sant Narcís i crear un ambient festiu als barris i carrers de la ciutat. La participació està oberta a totes les associacions i entitats de la ciutat i el tema de l’engalanament i la decoració és lliure. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.