Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 500 joves participen en l'elaboració del Pla Local de Joventut

L'Ajuntament de Girona ha fet un procés participatiu per al Pla Local de Joventut que ha inclòs la confecció de 400 enquestes a joves i l'elaboració de 8 grups de discussió presencial a diferents emplaçaments de la ciutat amb presència de 104 joves.

La cooperativa de serveis SUARA ha estat l’encarregada de fer l’enquesta a 400 joves de la ciutat. Aquesta enquesta va ser elaborada per l’àrea de Joventut del l’ajuntament i tractava les temàtiques que recomana el Consell Nacional de Joventut de Catalunya que són: educació, ocupació, emancipació-futur, salut, participació-colectivitat, cultura, participació-associacionisme, mobilitat. La regidora de Joventut, Elisabet Riera, ha comentat “Hem fet un procés participatiu per saber el punt de vista dels implicats, els joves: per una banda grups de discussió i per l’altra una completa enquesta que ha permès la participació de més de 500 joves”. 

Per la seva banda Batibull ha remarcat els espais de la ciutat on s’han fet els 8 grups de discussió que s’han fet als Químics, a Batibull, a la UdG, als Maristes, al Grup Esplai Sant Pau, a Montilivi i a l’escola de EE Font de l’Abella i la diversitat i perfil de gent que ha participat, “provenen de tots els barris de la ciutat i de diferents perfils socioeconòmics el que fa que els grups de discussió recullin totes les sensibilitats de la ciutat” ha comentat la representat de Batibull. La regidora ha remarcat que “la participació és un element clau importantíssim durant l’elaboració del pla, però considerem que no ha de ser només en aquest punt, sinó que ha de marcar un punt de partida a partir del qual canviïn les formes de relació, facilitant la comunicació i interacció dels joves amb l’Ajuntament”. 

Prèviament al procés participatiu la regidora s’havia reunit amb més de 30 agents juvenils: entitats, instituts, universitat, associacions, associacions de veïns que ja havien expressat les seves opinions sobre el procés de l’elaboració del pla. Des de Suara i l’Associació Batibull s’ha remarcat la positivitat i les ganes amb que els i les joves de Girona han encarat l’enquesta i el debat que ha generat. La joventut ha valorat molt positivament formar part del Pla Local de Joventut. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.