Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Acte cívic en record dels difunts

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit la tradicional ofrena floral al cementiri vell de la ciutat.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquest matí el tradicional acte institucional en record dels difunts de la ciutat, que es fa cada any coincidint amb la diada de Tots Sants. L’acte, que ha tingut lloc al cementiri vell de Girona, també ha comptat amb l’assistència dels portaveus dels grups municipals Carles Ribas, M. Mercè Roca, Sílvia Paneque, Míriam Pujola i Concepció Veray i de diversos regidors i regidores del consistori, així com ciutadans a títol individual. 

“Avui és un dia per al record i per a l’enyor de les persones estimades que ens han deixat. Aquest any, a més, voldria tenir un record especial per a la que va ser companya nostra molts anys, la Núria Terés, amb qui vam compartir molts moments al consistori i que ens ha deixat aquesta setmana”, ha afirmat Madrenas. 

Després de l'ofrena floral amb l'escut de la ciutat com a gest de reconeixement als difunts, s'ha fet un minut de silenci i, tot seguit, les autoritats han visitat el mur on hi ha els noms de víctimes de la repressió i persones que van ser afusellades durant el franquisme.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.