Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Nota de condol per la mort de Núria Terés

Va ser regidora d'Educació i Cooperació entre el 2007 i el 2011 i regidora a l'oposició pel grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds entre el 2011 i el 2015.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en nom propi, del consistori i de la ciutat, expressa el seu sentit condol a la família i amics de l’exregidora del consistori Núria Terés, que ens ha deixat ahir a la matinada als 54 anys. “Compartir aquests anys de servei als gironins i gironines amb ella em va permetre conèixer una persona sensible i valenta alhora. Recordarem les seves intervencions en els plenaris municipal i en les nombroses taules de treball de les que participava, sabent que la seva veu sempre buscava tenir als gironins i les gironines com a únic referent”, ha remarcat l’alcaldessa. 

Maria Núria Terés Bonet va néixer l’any 1962. Era veïna de Santa Eugènia. Llicenciada en Biologia, exercia de professora d’educació secundària des de feia més de 20 anys. Va ser professora tutora de l'Hospital de Dia per a Adolescents amb Trastorns Mentals de Santa Caterina. Va realitzar formació extensa en temes de gènere, coeducació, interculturalitat i joves filles de famílies marroquines. Va col·laborar amb la Fundació Jaume Bofill i amb el grup de recerca Multiculturalisme i Gènere (UB). Va estat presidenta del col·lectiu Igualtat (2003-2006) i era present a l'Associació de Veïns de Santa Eugènia de Ter de Girona. Era membre del Pla Comunitari "Educació i Convivència" dels barris Santa Eugènia i Sant Narcís, de l'AMPA del CEIP Montfalgars i l’IES Santa Eugènia. Formava part de la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana de la Coordinadora d'ONG i del Secretariat de Pastoral Obrera. Va ser regidora d'Educació i Cooperació a l'Ajuntament de Girona entre el 2007 i el 2011 i, en el mandat del 2011 al 2015, va ser regidora a l’oposició pel grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV-EUiA-EP). 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.