Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Prop de 1.200 persones visiten l'Ajuntament de Girona en la sisena edició de la Jornada de Portes Obertes

S'han pogut visitar un any més el Saló de Plens, el despatx d'Alcaldia o el Teatre Municipal, entre altres espais.

Un total de 1.192 persones han visitat l’Ajuntament de Girona, el dissabte 29 d'octubre, en la sisena edició de la Jornada de Portes Obertes a l’edifici consistorial, el doble de les que el van visitar l’any passat. De les 11 a les 18 h, es va poder visitar un any més el despatx d’Alcaldia, la Sala de Junta de Govern Local, la Sala Renart, el Saló de Plens, la Sala Miquel Diumé i el Teatre Municipal. 

La Jornada de Portes Obertes a l’Ajuntament es va instaurar en la diada de Sant Narcís del 2011 per donar a conèixer als gironins i gironines els espais del consistori que habitualment no estan oberts al públic, com el despatx de l’alcaldessa Marta Madrenas; la sala on es reuneix setmanalment l’equip de govern, o la Sala Renart, designada amb aquest nom des de l'1 de març del 2013 en homenatge al pintor, restaurador i treballador municipal Ricard Renart i utilitzada per fer-hi reunions dels diferents serveis municipals. 

Les persones que van visitar l’Ajuntament també van poder passejar per espais que sí que acostumen a acollir actes públics, com la Sala Miquel Diumé, on tenen lloc presentacions diverses i rodes de premsa; el Saló de Plens, on se celebren els plens mensuals ordinaris i els extraordinaris, i la platea del Teatre Municipal de la ciutat. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va mostrar la seva satisfacció per l’èxit que té la Jornada de Portes Obertes al consistori any rere any. “Estem contents i satisfets de veure com cada any la Jornada són molts els gironins i gironines que s’acosten a l’Ajuntament la diada de Sant Narcís per visitar la casa de la vila, que és en essència la casa de tota la ciutadania i per això és un orgull per a nosaltres veure com els ciutadans se la fan seva i hi passegen encuriosits”, va ressaltar. 

A més, enguany, totes les persones que s’han acostat a l’Ajuntament, han pogut conèixer i veure en primera persona el guardó del Premi d’Europa, que la ciutat ha rebut aquest 2016 en reconeixement del foment dels valors i els ideals europeus de Girona. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.