Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La diada de Sant Narcís a Girona, diumenge en directe per TV locals i Movistar+

A partir de les 11.30h, amb l'actuació dels Marrecs de Salt, Capgrossos de Mataró i Minyons de Terrassa

La diada castellera de Sant Narcís de Girona es podrà seguir diumenge en directe a partir de les 11.30h a través de televisions locals, i també pel canal 159 de Movistar+. Aquesta és una de les diades més importants fora de la zona tradicionalment castellera i està previst que s'hi aixequin castells de gamma extra. A la plaça del Vi hi veurem actuar els Marrecs de Salt, Capgrossos de Mataró i Minyons de Terrassa. Els primers volen intentar un castell de nou per primera vegada en la seva història. Per la seva banda, els Minyons han anunciat que hi volen portar el 3 de 10 amb folre i manilles. Al seu torn, els Capgrossos de Mataró també tenen en cartera castells de gamma extra, com el 2 de 9 amb folre i manilles.

Els encarregats de retransmetre la jornada serà l'equip format per Toni Comas, Joan Beumala i Carles Cortés.

Després de Santa Narcís, les següents jornades castelleres que oferiran els mitjans de proximitat i Movistar+ és Tots Sants a Vilafranca del Penedès (1 de novembre) i la Diada dels Minyons de Terrassa (20 de novembre).

‘Dosos amunt!’ i ‘Va de castells’

A banda de les retransmissions de les diades, l’oferta de continguts castellers es complementa amb el programa televisiu ‘Dosos amunt!’. Presentat per Carles Cortés i Toni Comas, l’espai és un informatiu setmanal amb les imatges més destacades de les diferents jornades, entrevistes i tertúlies.

Per la seva banda, les ràdios emeten l’espai setmanal ‘Va de castells’, produït per Ràdio Vilafranca i presentat per Pep Ribes.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.