Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Salutacció promocionarà novament la salut entre els joves amb una barraca informativa a l'esplanada de la Copa

Diverses accions es porten a terme per prevenir les conductes de risc entre els joves durant les Fires de Sant Narcís.

La Taula de Salut Jove a Girona (SALUTACCIÓ), constituïda per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, l’Ajuntament de Girona, Creu Roja Joventut, l’Associació Comunitària Anti-Sida de Girona, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Universitat de Girona, desenvoluparà -per catorzè any consecutiu- el programa “Salut i Festa” amb un conjunt d’actuacions per a la promoció de la salut entre els joves. 

Amb motiu de les Fires de Girona i arran de l’èxit de les anteriors edicions s’habilitarà la barraca de Salutacció com a punt d’informació a l’esplanada de la Copa. “L’objectiu de l’actuació és la reducció de les conductes de risc entre els joves durant aquests dies. Amb la intervenció d’aquesta barraca es pretén transmetre als joves i al seu entorn més pròxim la necessitat de l’oci responsable a través de diverses “Nits temàtiques” que permeten tractar específicament les diferents conductes de risc”, ha comentat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Elisabet Riera. 

Enguany, la barraca estarà oberta cinc nits de Fires: divendres 28, dissabte 29 i dilluns 31 d’octubre i divendres 4 i dissabte 5 de novembre de les 23 h fins a les 2.30 h de la matinada. S’hi atendran totes les demandes d’informació sobre salut que puguin formular els joves i no tant joves que s’acostin a l’esplanada de la Copa i es desenvoluparan activitats alternatives i saludables com jocs tradicionals, un taller de percussió, un foto concurs, etc. 

A més de la barraca, les darreres dues setmanes 600 adolescents de la ciutat han visitat l’exposició “Febre del divendres nit” a Els Químics Espai Jove. Amb aquesta exposició s’ha pretès aprofundir sobre diferents situacions i conductes de risc associades a les nits de festa relacionades amb el consum d’alcohol i altres drogues, la conducció i les relacions sexuals.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.