Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Rooms i Edward Estlin, finalistes de l'Intro 2016

La final se celebrarà el 3 de novembre a l'escenari de Sant Feliu de Fires de Sant Narcís.

La banda banyolina ROOMS i els gironins EDWARD ESTLIN han estat escollits com a finalistes del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO pel jurat d’aquest certamen. Els mesos de setembre i octubre, la sala La Mirona ha acollit les semifinals a les que van participar quatre bandes gironines com a teloneres en la programació estable d’aquesta sala (a més de Rooms i Edward Estlin, també han estat semifnialistes Failovers i The Holy Sinners). El jurat format pel músic i activista cultural Urban Cabezas, la periodista de la plataforma Surtdecasa Nina Pagès i el tècnic de so de La Mirona, Sergi Corpas, ha destacat el nivell en aquesta semifinal i la difícil decisió d’escollir només dues d’aquestes quatre bandes.

La final del Concurs INTRO 2016 tindrà lloc el proper 3 de novembre a l’escenari de Sant Feliu dins les Fires de Sant Narcís (21.00h), amb un jurat especial fomat pels membres de totes les fases, tots ells professionals relacionats amb el sector de la música.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. La banda guanyadora serà premiada amb una gira remunerada per les comarques gironines i un concert a l’escenari de La Copa a les Fires de Sant Narcís del 2017.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.