Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Rooms i Edward Estlin, finalistes de l'Intro 2016

La final se celebrarà el 3 de novembre a l'escenari de Sant Feliu de Fires de Sant Narcís.

La banda banyolina ROOMS i els gironins EDWARD ESTLIN han estat escollits com a finalistes del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO pel jurat d’aquest certamen. Els mesos de setembre i octubre, la sala La Mirona ha acollit les semifinals a les que van participar quatre bandes gironines com a teloneres en la programació estable d’aquesta sala (a més de Rooms i Edward Estlin, també han estat semifnialistes Failovers i The Holy Sinners). El jurat format pel músic i activista cultural Urban Cabezas, la periodista de la plataforma Surtdecasa Nina Pagès i el tècnic de so de La Mirona, Sergi Corpas, ha destacat el nivell en aquesta semifinal i la difícil decisió d’escollir només dues d’aquestes quatre bandes.

La final del Concurs INTRO 2016 tindrà lloc el proper 3 de novembre a l’escenari de Sant Feliu dins les Fires de Sant Narcís (21.00h), amb un jurat especial fomat pels membres de totes les fases, tots ells professionals relacionats amb el sector de la música.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. La banda guanyadora serà premiada amb una gira remunerada per les comarques gironines i un concert a l’escenari de La Copa a les Fires de Sant Narcís del 2017.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.