Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona cedeix la casa del jardiner de la Devesa a l'Associació de Naturalistes de Girona

L'entitat utilitzarà les instal·lacions com a nova seu tècnica malgrat que mantindrà el vincle social amb la Vall de Sant Daniel.

L’Ajuntament de Girona cedirà l’ús de la casa del jardiner, ubicada als Jardins de la Devesa, a l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG). D’aquesta manera, l’entitat utilitzarà les instal·lacions per establir-hi la nova seu tècnica, que fins ara tenien al carrer Nou del Teatre, tot i que seguiran mantenint el vincle social amb la Vall de Sant Daniel i desenvolupant activitats ambientals a les antigues escoles del barri. 

Tal com ha explicat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l’Ajuntament, Narcís Sastre, la cessió es farà a través d’un conveni. Sastre ha afirmat que el fet que l’Associació de Naturalistes de Girona, “una de les entitats de referència de l’ecologisme a la ciutat i a les comarques gironines”, s’ubiqui dins la Devesa “és gran notícia, perquè reforça el parc com a espai per poder desenvolupar activitats d’educació ambiental a la ciutat”. 

Des de la Junta Directiva de l’ANG, estan satisfets amb el nou local i asseguren que el nou local dins la Devesa els permetrà estar ubicats en “un dels espais més emblemàtics de la ciutat”. A més, afegeixen, tenir la seu a prop del centre “facilitarà a la ciutadania poder-nos fer arribar les seves consultes o denúncies ambientals”.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.