Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona signa un conveni per al manteniment del servei d'obertura de la biblioteca escolar Montfollet fora d'horari lectiu

La firma formalitza l'acord adoptat el 29 de juliol amb les associacions de mares i pares de les escoles Montfalgars, Josep Dalmau Carles i Santa Eugènia.

El divendres va tenir lloc a l’Ajuntament de Girona la signatura del conveni per al manteniment del servei d’obertura de la biblioteca escolar Montfollet fora d’horari lectiu. La firma formalitza l’acord adoptat el passat 29 de juliol entre l’Ajuntament i les tres AMPA i equips directius de les escoles Montfalgars, Josep Dalmau Carles i Santa Eugènia per al manteniment de l’obertura del servei. 

Aquest servei permet donar un suport a l’acció educativa i a la promoció lectora adreçat a les famílies de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla, que consisteix en l’obertura diària de la biblioteca escolar Montfollet, situada a l’escola Montfalgars, des de les 16.30 h fins a les 18 h per oferir servei de consulta i préstec, accés a les TIC i assessorament en les tasques escolars; a més a més de la programació d’activitats de promoció lectora com hores del conte, tallers i club de lectura. 

Aquest és un projecte diferent de la resta de serveis similars que es desenvolupen a la ciutat, ja que és l’acord de tres comunitats educatives i l’Ajuntament que sumen esforços per oferir un únic servei d’aquestes característiques que doni cobertura a aquests sectors de la ciutat. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.