Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El XXIX Trial Indoor Ciutat de Girona torna el dia de Tots Sants

Les entrades per assistir a la clàssica cita del trial català ja estan a la venda als portals web trialgirona.cat, Atrápalo i LetsBonus.

El Trial Indoor Ciutat de Girona es tornarà a celebrar un any més, en el que serà la 29a edició de la competició. La cita, que tindrà lloc el proper 1 de novembre a les 18 h al Pavelló Municipal d’Esports Girona – Fontajau, s’ha convertit en un esdeveniment ineludible en el conjunt d’activitats programades per les Fires de Sant Narcís. 

La competició comptarà, com sempre, amb els millors pilots del panorama nacional. Toni Bou, 20 vegades campió del món, ha recollit set victòries consecutives a Fontajau i serà el candidat principal per guanyar el títol. Albert Cabestany i Adam Raga, campions del món, intentaran batre a Bou, de la mateixa manera que ho provarà Jeroni Fajardo, aprofitant que corre a casa. Juntament amb ells, disputaran la prova els joves Jorge Casales i Jaime Busto. Aquest últim fa dos anys que va debutar al Trial Indoor Ciutat de Girona amb els grans, gràcies al seu títol de Campió Júnior 2014. Enguany s’incorpora com a novetat el salt d’alçada, que ja fa unes quantes edicions que va deixar de fer-se. Aquest any, també com a novetat, s’està fent una campanya per incentivar les escoles a veure l’espectacle. 

L’acte de presentació d’aquest matí ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el pilot Toni Bou, i el representant de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Octagon Esedos, Aitor Jiménez. En relació amb la prova que tindrà lloc per Tots Sants, la regidora Isabel Muradàs ha remarcat que “Girona ja és terra de motor i continuarà apostant pel motor i concretament pel trial català”. 

Les entrades per presenciar l’espectacle ja estan a la venda a trialgirona.cat, atrapalo.com i letsbonus.es. El preu de l’entrada anticipada fins al 24 d’octubre és de 12 €, i fins al 31 d’octubre, de 14 €. L’entrada infantil valdrà 6 €. Si encara queden entrades disponibles, es posaran a la venda a les taquilles del recinte, a un preu de 16 €. Els nens i nenes que siguin socis del Club Súper3 tenen l’entrada gratuïta, sempre que vagin acompanyats d’un adult.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.