Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Fires de Sant Narcís comptaran amb una trentena d'activitats dirigides al públic infantil i familiar

El Corte Inglés – Hipercor patrocinarà els actes per a tots els públics que es faran a Girona del 28 d'octubre al 6 de novembre.

La regidora de Dinamització del Territori, Eva Palau, i la directora del Corte Inglés i d’Hipercor a Girona, Carme Vázquez, han presentat aquest matí la programació infantil i familiar de les Fires de Sant Narcís 2016, que està patrocinada per Hipercor i que comptarà amb una trentena d’actes. La regidora Palau ha volgut destacar “la importància d’aquesta col·laboració sense la qual seria complicat tirar endavant tantes activitats”. Des del Corte Inglés han manifestat un cop més la voluntat de seguir donant suport a les Fires, ja que tal com ha explicat Carme Vázquez l’empresa “té la voluntat de formar part de la ciutat”. 

La programació per a tots als públics d’enguany presenta algunes novetats significatives com ara les atraccions sostenibles al barri de Santa Eugènia que tindran lloc a la frontissa de Santa Eugènia durant tot el dia 31 d’octubre, i que compten amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Santa Eugènia i de la mancomunitat d’entitats del barri o el canvi d’ubicació dels jocs tradicionals i populars catalans del mateix dia 31, que passaran de fer-se al parc del Migdia al parc de Vista Alegre, per tal de redescobrir aquest indret de la ciutat. La regidora de Dinamització del Territori ha remarcat aquesta “obertura de les activitats de Fires als diferents barris de la ciutat, per tal de donar a conèixer altres punts de Girona”. L’espectacle multidisiciplinar de malabars, circ i clown La Nau Simfosönica V.2.0, que tindrà lloc a l’envelat domo que s’ubicarà a la plaça de Santa Susanna del Mercadal del 29 d’octubre a l’1 de novembre, també és un dels plats forts d’aquest any. 

El vessant solidari tornarà a ser present aquest any a les Fires, amb les atraccions a 1 euro el proper 3 de novembre a partir de les 17 h de la tarda a la zona de la Devesa i amb la funció del Circ Raluy el mateix dia 3 a les 12.15 h. Com a novetat, el Girona Futbol Club aquest any s’ha sumat a aquestes activitats solidàries oferint entrades a 1 euro per als nens i nenes de 0 a 12 anys de cara als dos partits que jugarà el primer equip del club durant les Fires: el proper 30 d’octubre a les 12 h i el 5 de novembre, a les 18 h. 

Les titelles tornaran a tenir un paper destacat en aquesta edició de les Fires. La companyia Sebastià Vergés presentarà tres obres protagonitzades pel personatge del Guinyol en sessions dobles de matí (12 h) i tarda (18 h) els dies 29, 30 i 31 d’octubre. S’hi podran veure Les aventures d’en Guinyol i la Siseta, En Guinyol a la Girona Napoleònica i En Guinyol i la festa de la xocolata. Aquest any també s’oferirà la campanya escolar de titelles els dies 2, 3 i 4 de novembre al Centre Cultural La Mercè. 

Les activitats que s’oferiran a la Copeta, sempre a les 12 h i amb la col·laboració de la Comissió de la Copa, continuen enguany amb l’espectacle de les Macedònia i el circuit d’aventura, el dia de Sant Narcís; el concert Little Swing amb País de Cotó el dia de Tots Sants, i el concert de Dàmaris Gelabert, el 5 de novembre. 

La passejada de Fires de la Mula Baba el 5 de novembre, diferents tallers musicals repartits ens els diferents dies de la festa major, la penjada de mosques de Sant Narcís o els espectacles del Circ Raluy posaran el colofó a la programació infantil d’enguany.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.