Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Bauhaus, Viena i Wala aposten de nou per col·laborar amb les Fires de Sant Narcís

La regidora de Dinamització en el Territori de l'Ajuntament, Eva Palau, ha agraït aquest migdia el suport de les tres empreses a les festes de Girona.

La regidora de Dinamització en el Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau; el director de Bauhaus a Girona, Daniel Albertos, i el cap de zona de Girona de Viena, David Duarte, han formalitzat aquest migdia de manera simbòlica els acords de col·laboració d’aquestes dues empreses amb el consistori de cara a la celebració de les Fires de Sant Narcís d’aquest any. Wala col·labora també un any més amb l’esdeveniment. 

Amb aquest acte de reconeixement, l'Ajuntament de Girona vol agrair el suport ja consolidat de Bauhaus i Viena, que hi col·laboren des de fa temps, i de Wala, que és el quart any consecutiu que hi participa. La regidora Eva Palau ha aprofitat l’acte per “fer un agraïment sincer a les empreses que han volgut estar al nostre costat un any més i sense les quals no seria possible poder oferir un programa d’activitats tan divers com el que tenim aquest any”. 

Podeu consultar tota la informació sobre l'edició d'aquest any de les Fires de Sant Narcís al web www.girona.cat/firesdesantnarcis  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.