Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona es converteix en la capital del col·leccionisme Playmobil

Els dies 12 i 13 de novembre el Palau Firal serà el punt de trobada dels col·leccionistes, expositors i fans de la històrica marca alemanya de joguines.

Girona acollirà els dies 12 i 13 de novembre el Concurs Internacional de Diorames inspirats en l’univers Playmobil. L’esdeveniment, organitzat per Esplay Girona amb el suport de l’Ajuntament de Girona, proposa un nou model de lleure educatiu en família, amb activitats, tallers i jocs de grans dimensions, per estimular la creativitat de petits i grans. 

Col·leccionistes, expositors i fans de la històrica marca alemanya de joguines, donaran color a aquest esdeveniment que tindrà un format similar a un “parc temàtic”, farcit d’activitats adreçades al públic infantil i familiar, per estimular la creativitat i la cultura Playmobil. Un dels principals atractius de l’esdeveniment és el primer Concurs Internacional de Diorames de l’Univers Playmobil, on 20 dioramistes presentaran creacions inspirades en diverses temàtiques i algunes d’elles, tal com ha explicat la tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona M. Àngels Planas “estaran directament vinculades a la ciutat de Girona, com el Tarlà, els manaies i el portador de l’Àguila de Girona”. 

Un altre esdeveniment rellevant és la Fira Internacional de Col·leccionisme, en la qual 12 expositors oferiran productes nous i de col·leccionisme als visitants o el concurs infantil Abacus de Diorames Playmobil, adreçat als infants i que té com objectiu estimular el desenvolupament creatiu dels nens i nenes. La directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, ha volgut posar èmfasi en el fet que sigui una fira “internacional i capaç d’atraure públic familiar, i de fer arribar la cultura popular i tradicional als petits i grans”. 

També cal destacar un concurs de fotografia patrocinat per la botiga de joguines Zeppelin i l’Agrupació Fotogràfica de Salt; una galeria de figures gegants Playmobil, que mostrarà 11 figures de 160 cm d’alçada; una zona de jocs, i diversos tallers de creativitat o un espai digital amb una titella interactiva del Tarlà i un taller d’animació, entre altres. A més a més, 10 establiments associats a Girona Centre Eix Comercial configuraran una ruta d’aparadors amb diorames i figures Playmobil fora de catàleg i creats especialment per a l’ocasió. 

Tots els visitants podran participar en el sorteig de 2 col·leccions senceres de La Aventura de la Historia de Playmobil, de l’editorial Planeta de Agostini, una col·lecció de 60 llibres i figures exclusives Playmobil. 

Aquesta primera edició compta també amb el suport de les associacions de col·leccionistes Playm’hérault i Riude&Clicks.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.