Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Raimon es retroba amb Miquel Pairolí i Josep Pla a l'Auditori de La Mercè

Xavier Pla modera una taula rodona amb el cantautor de Xàtiva, Josep Maria Fonalleras i Antoni Martí Monterde.

El proper dimecres 19 d’octubre, a les 19 h, la Càtedra Josep Pla de Literatura i Periodisme de la Universitat de Girona i l’Escola Municipal d’Humanitats presenten “Han mirat aquesta terra. Els dietaris, Josep Pla i Miquel Pairolí”, un acte d’homenatge a Miquel Pairolí en el cinquè aniversari de la seva mort. El director de la Càtedra, Xavier Pla, moderarà una conversa entre el cantautor Raimon, l’escriptor Josep Maria Fonalleras i el també escriptor Antoni Martí Monterde a l’Auditori de La Mercè. La inscripció és gratuïta tot i que les places són limitades.

Per a aquest esdeveniment, que s’emmarca en la programació de l’Any Pairolí, un programa d’activitats diverses impulsat per entitats i amics de l’escriptor de Quart, s’ha convidat Raimon, que va tenir ocasió de conèixer personalment als dos escriptors –Pairolí i Pla-; Josep Maria Fonalleras, que aportarà una perspectiva periodística, i Antoni Martí Monterde, de la Universitat de Barcelona, que aportarà la visió d’un especialista en el gènere del dietari.

Aquesta és una proposta organitzada per la Càtedra Josep Pla i l’Escola Municipal d’Humanitats, amb la col·laboració de la Fundació Valvi i l’Editorial Gavarres. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.