Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arranquen els grups de discussió de joves a Girona

Des de la passada setmana, l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Girona amb l'Associació de Lleure Batibull han començat a treballar amb els grups de joves de la ciutat per tal que aquests opinin sobre les polítiques juvenils, parlin sobre les seves necessitats i expressin les seves idees i propostes per al futur pla local de Joventut.

Durant 3 setmanes diversos grups de joves de diverses edats i diferents barris de la ciutat participaran als tallers per parlar de temes que els afecten especialment com la mobilitat, l’ocupació, la cohesió social i la cultura i oci de la ciutat. La regidora de Joventut, Elisabeth Riera, ha reiterat que “és molt important que al pla de joventut hi hagi representada la veu i les propostes dels i les joves de la ciutat. No podíem redactar un pla d’aquestes característiques sense donar veu als seus protagonistes: els joves”.

Fins avui ja s’han fet 3 trobades en les quals s’ha pogut palpar l’interès i les idees que aporten els joves de la ciutat. Resten pendents encara més trobades per acabar de copçar la realitat d’aquest col·lectiu a la ciutat. La regidora de Drets Socials i Igualtat ha afegit que “aquests grups de discussió permetran apropar-nos als pensaments i inquietuds dels més joves i alhora serà una eina imprescindible per construir el pla local de joventut més proper a les seves necessitats”. 

A la fotografia la regidora de Joventut, Elisabeth Riera, assisteix a un dels grups de discussió joves, en aquesta ocasió al Pont Major, per conèixer de primera mà les seves propostes. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.