Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament rep les patinadores del Club de Patinatge Artístic Girona, subcampiones del Mundial de Novara

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà avui la recepció a les 19.30h al Saló de Plens.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, rebran avui a les 19.30 hores l’equip del Club de Patinatge Artístic (CPA) Girona que el passat 8 d’octubre va aconseguir el segon lloc del Campionat del Món de Grups de Xou de Patinatge Artístic celebrat a Novara (Itàlia). 

L’acte de reconeixement, que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, comptarà amb la presència de les 12 patinadores del club gironí participants al torneig. També hi assistiran la presidenta del CPA Girona, Marta Ginès, i la vicepresidenta, Marilós Balaguer; l’entrenadora i coordinadora del Grup Xou del CPA Girona, Nuri Soler; membres de la Junta Directiva del club, i diversos familiars de les patinadores. 

Durant la recepció, Madrenas entregarà a les esportistes una trofeu de la Destinació de Turisme Esportiu (DTE), distinció amb què l’Ajuntament premia els atletes i clubs que porten el nom de Girona arreu del món. Mitjançant aquesta iniciativa, el consistori retrà homenatge a les patinadores per la seva destacada trajectòria al llarg de la temporada, i farà extensiu aquest reconeixement a la resta del club esportiu. 

En els últims dos anys, les patinadores homenatjades han rebut nombrosos premis de primer nivell. Durant el 2015, van aconseguir un destacat tercer lloc tant al XIV Campionat d’Espanya de Grups Grans de Xou celebrat al mes de març a Saragossa com al Campionat del Món de Grups de Xou de Patinatge Artístic celebrat al setembre a Cali (Colòmbia). Enguany, i abans de proclamar-se subcampiones al passat Mundial de Novara amb l’espectacle Mitjanit, les del CPA Girona havien obtingut la plata al Campionat d’Espanya en la modalitat de Grups de Xou celebrat a Vilanova i la Geltrú al febrer de 2016; al Campionat Territorial que va tenir lloc al Pavelló Municipal Girona–Fontajau el 17 de gener, i al Campionat de Catalunya del 31 de gener que es va celebrar a la ciutat de Vic. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.