Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull la primera edició de la Marxa Cicloturista GerunDona Road

L'esdeveniment, exclusiu per a dones, tindrà lloc el diumenge 9 d'octubre amb sortida al Pavelló Municipal Girona – Fontajau i les inscripcions estaran obertes fins el dia abans de la prova.

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Girona la primera edició de la Marxa Cicloturista GerunDona, una cursa exclusiva per a dones, que neix per donar total protagonisme a les dones que gaudeixen del ciclisme. L’esdeveniment esportiu serà el proper 9 d’octubre i tindrà la sortida al Pavelló Municipal Girona – Fontajau. 

Les participants podran triar entre dues distàncies, una de 52 km (amb un desnivell de 500 m), pensada per totes aquelles que s’inicien en aquest esport, i una de 90 km (amb un desinvell aproximat de 700 m), per a les que porten més rodatge en sortides de llarga distància. Totes dues tenen sortida i arribada al Pavelló de Fontajau. La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha volgut agrair a l’organització “l’encert d’organitzar aquesta prova per tot el que significa per l’esport femení i per Girona, que ja ha esdevingut un referent en aquest esport”. 

La Marxa és una prova esportiva de bicicleta de carretera regulada en el Reglament de Ciclisme per a Tots de la Real Federación Española de Ciclisme (RFEC) en el marc d’una especialitat ciclista que concep aquest esport com un exercici físic amb una finalitat esportiva, d’oci, turística o cultural. No té un caire competitiu i al final de la prova hi haurà un dinar o avituallament per a totes les participants. La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, ha volgut destacar que “a part de tot el que suposa aquest esdeveniment en l’àmbit esportiu és també important a nivell turístic i de promoció de la ciutat”. 

Les inscripcions es poden fer a través del portal www.bicinscripcions.cat i estaran obertes fins el dia abans de l’esdeveniment, tot i que al mateix dia al matí també se n’acceptaran. La Marxa té el component solidari a favor de la Fundació Oncolliga, ja que es poden fer aportacions només clicant al dorsal solidari que es troba al web http://www.elsbandolers.cat/ 

A la presentació d’avui també hi han assistit el president del Club Ciclista Sport Ter – Els Banderoles, Jaume Coca; el membre de l’organització de la cursa David Blanch, i la representant de la botiga especialitzada en ciclisme femení Bike Dona, Anna Rico. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.