Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El músic Toti Soler inaugura la programació del Girona Guitar Season d'aquesta tardor

El festival s'organitzarà en dos períodes al llarg de l'any: un entre l'octubre i el desembre de 2016 i l'altre des del gener al maig o juny de 2017. L'esdeveniment destaca per la seva voluntat de difondre la música per a guitarra, promoure Girona i impulsar els joves talents i els artistes gironins i catalans.

A partir d’aquest octubre arrenca el Girona Guitar Season, una nova proposta dins el panorama artístic de la ciutat de Girona que arriba enguany amb un objectiu clar: apostar per divulgar la música per a guitarra entre el públic, promoure Girona a través de la xarxa d'intercanvis internacionals i donar impuls als joves talents i als artistes gironins i catalans. L’esdeveniment oferirà una programació dividida en dos períodes, un entre l’octubre i el desembre de 2016 i l’altre amb actuacions des del gener al maig o juny de 2017. 

La inauguració tindrà lloc proper divendres 7 d’octubre a les 21 h a l’Auditori de Girona, amb un concert inaugural a càrrec de Toti Soler Trio. Completaran la programació d’aquest primer període, que s’allargarà fins al 17 de desembre, una combinació d’artistes internacionals, com Luciano Pompilio o Tom Kerstens, i el millor talent gironí, perseguint l’objectiu de donar oportunitats als músics locals. 

Cada un dels trimestres comptarà amb un cap de cartell i amb propostes de nova creació, buscant la barreja de diverses modalitats artístiques dins dels mateixos concerts, i creant espectacles únics i originals. 

A més, el Girona Guitar Season inclourà enguany la tercera edició del Concurs de Guitarra Josep Ferrer, que se celebrarà el dissabte 19 de novembre de 2016, de 10 a 14 hores, a la Casa de Cultura de Girona. El certamen, que comptarà amb actuacions obertes al públic i totalment gratuïtes, respondrà a una doble finalitat. Per un costat, actuarà com a plataforma de llançament per a guitarristes amateurs i, per l'altre, permetrà retre homenatge a Josep Ferrer, un dels millors guitarristes i compositors gironins dels segles XIX i XX. 

El període d’inscripció serà de l'1 d' octubre al 10 de novembre de 2016. Un tribunal de reconegut prestigi internacional avaluarà tots els participants, els quals podran rebre premis que aniran des d'una guitarra de gama alta valorada en 1.660 €, fins a un val de compra de 150 € a la botiga Vivaldi o l'oportunitat d'oferir concerts remunerats en altres festivals. 

A banda de l’Auditori de Girona, el Girona Guitar Season també oferirà actuacions a la Casa de Cultura, a la Fundació Valvi i a l'església del Carme. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.