Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oncolliga i la Cursa de la Dona de Girona organitzen una tallada de cabells solidària

El 2 d'octubre tothom qui ho vulgui es podrà tallar els cabells per només 5 € i tots els donatius i els cabells tallats que compleixin uns requisits mínims es destinaran a Mechones Solidarios, un projecte solidari que ofereix perruques de cabell 100% natural als afectats de càncer.

La Fundació Oncolliga Girona ha organitzat una tallada solidària de cabells per diumenge vinent 2 d’octubre, coincidint amb la Cursa de la Dona de Girona, que aquest any se celebra a benefici del Grup Iris i del programa Guapes&Valentes de la fundació. Tothom qui ho vulgui es podrà tallar els cabells per només 5 euros i tots els donatius, així com els cabells tallats que compleixin uns requisits mínims de llargada, es destinaran a Mechones Solidarios, un projecte solidari que ofereix als afectats de càncer perruques de cabell 100% natural fetes a mida. La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració d’Esports Parra, l’Ajuntament de Girona i l’escola de perruqueria i estètica Més que formació, que posarà els seus professionals al servei d’aquesta causa solidària entre les 10.30 h i les 13.00 h a la Copa de Girona, punt d’arribada de la cursa.

Mechones Solidarios és una iniciativa sense ànim de lucre de la Asociación de Peluquería Internacional Arte e Imagen que compta amb personal amb més de 35 anys d’experiència en el sector de les perruques de cabell natural. El seu objectiu principal és ajudar a fer front a les conseqüències estètiques del tractament de quimioteràpia proporcionant a les dones i nenes afectades perruques de màxima qualitat fetes a mida. Les perruques s’entreguen gratuïtament en els casos en què les afectades no tenen recursos i a un preu molt reduït en el cas de dones que superen el límit d’ingressos establert. Per a la recollida de cabell, Mechones Solidarios compta amb una xarxa de perruqueries solidàries repartides per tot l’Estat. El preu de la tallada per donar el cabell és sempre de només 5 euros.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.