Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El bestiari del Tapís de la Creació és el protagonista del cartell de les Fires de Sant Narcís 2016

Les festes de Girona tindran lloc enguany del 28 d'octubre al 6 de novembre.

El bestiari del Tapís de la Creació enfilat a les cabines de l’atracció de la roda de fira són els protagonistes del cartell de l’edició 2016 de les Fires de Sant Narcís de Girona. Enguany, la festa major de la ciutat començarà el divendres 28 d’octubre i s’allargarà fins al diumenge 6 de novembre. Les autores del cartell són la tècnica de gestió documental gironina Núria Faig i la professora olotina Roser Matas. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat aquest matí durant la presentació del cartell que es tracta d’una proposta “exquisida”, amb un “estil plàstic sensible” i “fàcil d’entendre”, uns elements que van generar unanimitat entre el jurat que va decidir el guanyador del cartell d’aquest any. “S’hi identifica el bestiari del tapís, un element molt nostre que ens sentim propi; les atraccions i la Devesa, i també uns colors tardorencs que tots associem a les Fires de la ciutat, ja que precisament una peculiaritat de les nostres Fires és que es fan a la tardor”, ha afegit l’alcaldessa. 

Les autores han explicat que volgut fusionar en una sola imatge les Fires de Sant Narcís amb la història i l’art de Girona. “Vam voler sortir dels conceptes més coneguts de Girona i que s’havien representat en altres moments i vam pensar en el Tapís de la Creació i en el bestiari que hi surt”, ha explicat Núria Faig. “A partir d’aquí, vam voler fer una cosa divertida i els vam enfilar a una atracció de Fires”, ha afirmat Roser Matas. 

El cartell incorpora, a més dels elements del Tapís i d’una atracció de fires, les fulles dels plàtans de la Devesa, que s’entreveuen en un lateral de la peça. Els colors predominants del cartell són el verd, el taronja i el marró, tons que transporten també a l’època de les Fires: la tardor.

Cartell de les Fires de Sant Narcís 2016

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.