Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La tercera edició de les jornades Girona novaCultura de Salut girarà entorn del concepte de "consciència"

Tindran lloc del 23 al 25 de setembre en diferents espais del Barri Vell de Girona.

La tercera edició de les jornades Girona novaCultura de Salut, organitzades per la Fundació Oncolliga Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, se celebraran del 23 al 25 de setembre sota el títol “Consciències”. L’esdeveniment, concebut per reflexionar en profunditat sobre la importància de les emocions i els sentiments en la salut física, pretén en aquesta ocasió donar eines per apropar l’individu al concepte de consciència des de diferents perspectives, com ara la filosofia o la salut. 

Les jornades començaran el dissabte 23 de setembre amb la conferència de l’escriptora i catedràtica emèrita de Filosofia Moral i Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Victòria Camps. Altres especialistes que intervindran en les jornades són el periodista i escriptor Gaspar Hernández o l’autor i conferenciant Sergi Torres i inclourà tallers i activitats pensades per a tota la família. Prèviament a l’inici de les jornades se celebrarà un sopar benèfic el divendres 21 a Mas Marroch i l’endemà dia 22 a la plaça del Pallol hi haurà l’actuació de les Anxovetes i es podrà fer una degustació de menjars del món a un preu de 15 €. 

Girona NovaCultura de Salut va néixer l’any 2013 com a plataforma per donar a conèixer les eines i els camins que ajuden a gestionar les emocions, la importància de les relacions socials i a connectar amb plenitud del nostre ser espiritual per gaudir d’una vida més saludable. Després de dues edicions consecutives, al 2013 i 2014, la Fundació Oncolliga Girona va decidir organitzar l’esdeveniment bianualment. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha volgut remarcar que “les jornades són una oportunitat per obtenir eines i estratègies per poder afrontar-nos a totes les malalties que ens anirem trobant al llarg de la vida”. Madrenas ha destacat que “Tenir una bona consciència del que ens passa durant una malaltia ens ajuda a acceptar-la i per això és tant important fer una bona gestió de les emocions”. Per altra banda, ha volgut encoratjar a tothom a assistir a totes les conferències i sessions programades, la majoria gratuïtes. 

Més de 200 comerços i entitats de tot Girona col·laboren en aquesta nova edició de Girona novaCultura de Salut, Cadascun d’ells s’han identificat amb un dels missatge sobre la consciència que han escrit per a l’ocasió filòsofs, escriptors, psicòlegs i altres especialistes. Aquestes frases es poden llegir a les banderoles promocionals que hi ha penjades a diferents carrers de la ciutat. 

Per a més informació i inscripcions a les jornades, podeu consultar la pagina web d’Oncolliga www.oncolligagirona.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.