Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Mostrar't de l'Estació Espai jove celebra la seva 23a edició

L'actuació de Marta Pérez d'aquest dijous 15 de setembre a les 8 del vespre a l'Estació Espai Jove serà el tret de sortida d'un nou cicle d'exposicions.

El Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalies. Gairebé un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació. 

Obrirà la festa de presentació d’aquesta 23a edició del Mostrar’t una actuació de la Marta Pérez qui ens obrirà la porta a un món d’emocions, una barreja de vivències reals i situacions creades en el seu imaginari més interior. La seva música és calidesa i fredor, contenció i llibertat, dol, somni, debilitat, força. En aquesta ocasió Pérez s’acompanyarà del guitarrista i productor Jordi Bastida. 

I de teló de fons es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà el Mostrar’t entre setembre i desembre de 2016. 

Els artistes que conformen aquesta vint-i-tresena edició són: Kuba Vondra (art digital) amb “Idees i ideals” del 19 de setembre al 19 d’octubre; Jordi Ventura (pintura) amb “Somnis i reflexions” del 20 d’octubre al 18 de novembre i Haili Wang (il·lustració), del 21 de novembre al 23 de desembre.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.