Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

El titular del quiosc de la Gran Via i l'Associació de Veïns del Mercadal amb l'Ajuntament de Girona donen per tancada la polèmica pel tancament del quiosc

El titular de la llicència del quiosc de la Gran Via i l’Associació de Veïns del Mercadal s’han reunit aquest matí amb l’Ajuntament i han entès les motivacions del consistori pel que fa al futur del quiosc que hi ha entre la Gran Via Jaume I, i els carrers de Francesc Eiximenis i d’Anselm Clavé. Aquesta cruïlla està pendent d’un projecte de reforma urbanístic que s’executarà en els propers mesos, gràcies al qual se solucionaran els problemes de seguretat en el trànsit, d’accessibilitat viària i de mobilitat que es registren en aquest punt des de fa temps.

 

El projecte requereix l’enderroc del quiosc, i per això es va notificar als actuals titulars de la llicència que no es renovaria l’autorització, que finalitzava el 30 de setembre. Els tinents d’alcalde Eduard Berloso, Maria Àngels Plans i Joan Alcalà han tornat a exposar en la reunió d’aquest matí els motius que han conduit l’Ajuntament a no renovar la llicència del quiosc. Motius que han estat ben entesos i acceptats, tant pel titular del quiosc, com pels representants de l’Associació de Veïns, amb la qual cosa s’han tancat els malentesos dels últims dies.

 

L’Ajuntament traurà a concurs la concessió dels dos quioscos que quedaran a la ciutat, que estan situats a la Rambla i a la plaça de la Independència. La previsió és que en el Ple de novembre es portin a votació les bases d’aquest concurs. Mentrestant, l’Ajuntament iniciarà l’enderroc dels quioscs de la Gran Via i també el de la plaça de Catalunya. Aquest últim després que el titular de la concessió hi ha renunciat.


 

Tornar