Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona programa una setantena d'activitats per a joves aquesta tardor

Avui comencen les inscripcions per a les propostes ofertes per l'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà per als propers mesos.

Avui s’han obert les inscripcions per a les activitats que s’han programat des de la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona entre els mesos d’octubre i desembre del 2016. Un total de 70 propostes que agrupen cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre d’altres.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament, Elisabeth Riera, ha subratllat “que els joves són i han de ser protagonistes a la ciutat de Girona i, en aquest sentit, l’Ajuntament de Girona presenta un conjunt molt complet d’activitats i de propostes diverses, des de les culturals fins a les formatives i laborals”.

L’Estació Espai Jove presentarà el 4t cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón” per informar els joves interessats en viure una experiència a l’estranger per treballar, estudiar o millorar els seus idiomes. Hi haurà, a més, assessorament per als que volen iniciar el seu propi projecte empresarial i un gran nombre d’activitats dirigides a ajudar els joves que vulguin iniciar un procés de cerca de feina. En l’àmbit de formació també s’oferiran grups de conversa d’anglès, francès i català.

 

Aquest darrer trimestre de l’any L’Estació acollirà també la 23a edició del Mostrar’t ,amb diferents artistes emergents, de la ciutat així com el Parada 360, un concert amb les actuacions d’Steve Smyth i Paula Grande amb motiu de les Fires de Sant Narcís.

 

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi projectes com la Ràdio Atòmica, els grups de conversa en anglès o un nou grup de teatre que es troba cada setmana a l’equipament juvenil. Pel que fa a la formació, Els Químics oferirà novament tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica.

 

A l’espai també s’hi podrà visitar l’exposició “Febre del divendres nit”, que tracta sobre les conductes de risc associades a les nits de festa i busca estimular una reflexió crítica sobre aquestes conductes.

 

El Servei d’Informació de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i en xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai. Cal destacar l’organització del Girona XL, la setena edició de les jornades de cultura hip-hop de Girona i Salt i també del 4t concurs de relats de terror per a joves.

 

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es poden fer en línia a partir d’avui.

 

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/marfajove

 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.