Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Aula d'Escriptura inicia el curs, un any més, amb totes les places cobertes

Dimarts 13 de setembre comença la quarta promoció d'un projecte municipal consolidat.

L’Aula d’Escriptura, l’espai per a la formació en escriptura i lectura de l’Ajuntament de Girona, coordinada per l’Escola Municipal d’Humanitats, inicia les classes el proper dimarts 13 de setembre. L’acte inaugural se celebrarà el 4 d’octubre, a les sis de la tarda, i comptarà amb la presència de la presidenta de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, que oferirà una conferència exclusiva per l’alumnat de l’Aula.

Aquest curs comptarà amb un gran nombre de reconeguts escriptors convidats. Figures tan actuals com Toni Sala, Jordi Prat, Alícia Kopf, Víctor Garcia Tur, Joan Daniel Bezsonoff i Laia Noguera compartiran amb els alumnes els seus coneixements sobre el procés creatiu literari, així com sobre la seva pròpia experiència professional.

Una altra novetat d’aquest curs és l’Aula d’Escriptura Jove, una proposta formativa, dirigida a joves entre els 13 i els 18 anys, conduïda per la professora i escriptora Núria Martí Constans. En aquest curs de dos mesos es proposarà tota mena de jocs i exercicis que ajudaran a desenvolupar el procés de creació literària. Per aquest curs la matrícula encara és oberta donat que les classes començaran el 5 d’octubre.

L’Aula d’Escriptura té com a objectiu donar les eines per a llegir i escriure bé, formant els alumnes en escriptura creativa i enriquint el seu bagatge com a lectors. Els professors són escriptors amb experiència docent o especialistes en literatura universal. Formen el claustre Marc Crehuet, Esteve Miralles, Rosa Font, Lluís Lucero, Lluís Muntada, Vicenç Pagès Jordà (que alhora n’és cap d’estudis), Xavier Pla, Quim Noguero, Mercè Quartiella, Mita Casacuberta, Jordi Prat, Adrià Pujol, Josep Pujol, Joan Solana, Sebastià Roig i Eva Vàzquez.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.