Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El professorat valora els recursos educatius de l'Ajuntament de Girona amb un 9,03

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va participar a la presentació dels recursos per al curs 2016-2017 que es va fer ahir a la tarda (18.30 h) a l'Institut Jaume Vicens Vives.

L’Ajuntament de Girona va presentar ahir a la tarda (18.30 h) els recursos educatius per al curs 2016-2017, en un acte que presidirà l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas. La presentació es va fer a l’Institut Jaume Vicens Vives, ja que aquest curs se celebra el 175è aniversari de la seva fundació. La regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i el regidor de Cooperació, Cristobal Sánchez, van assistir també a l’acte.

El curs passat els recursos educatius van tenir 25.424 usuaris, 3.000 usuaris més respecte l’any anterior (22.166). A més d’augmentar en nombre de participants, els recursos van incrementar també el curs passat la valoració feta pel professorat que fa ús de les activitats i es va passar el 8,62 del curs 2014-2015 al 9,03 del curs 2015-2016. Una altra dada molt destacable de l’últim curs és que el 99’97% dels alumnes matriculats a Girona han participat en algun recurs educatiu i que tots els centres de la ciutat n’han fet ús.

Entre els nous recursos que es proposen per al proper curs (un 7% més que el curs anteriors) destaquen iniciatives com “Vivim la música a les escoles bressol amb el projecte Montsalvatge”, que té com a objectiu adaptar i interpretar el repertori que es treballa al projecte Montsalvatge de l’Escola de Santa Eugènia i l’Escola Municipal de Música a les escoles bressol de la ciutat, fet que converteix Girona en un municipi pioner en l’ensenyament de la música en els infants de 0 a 3 anys; els cinc itineraris temàtics de salut (salut bucodental, alimentació i activitat física, educació sexoafectiva, educació digital i benestar emocional), que agrupen enguany les diferents propostes que s’ofereixen; o les xerrades per a estudiants d’institut que s’oferiran a través del recurs de la Catosfera i que portaran a Girona l’enginyer informàtic expert en intel·ligència artifical Josep M. Ganyet el 14 d’octubre a l’auditori de la Mercè.

Cal destacar que en l’itinerari d’educació digital s’hi podran trobar tots els recursos educatius relacionats amb l’entorn virtual i informació addicional de valor per al professorat, que es treballen des de la Comissió Multidisciplinària d’Educació Digital.

Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Girona i diverses entitats i institucions que particicpen en la Taula de Coordinació dels Recursos Educatius. Podeu consultar més informació sobre els recursos al següent enllaç.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.