Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dimecres comencen les actuacions previstes al Pla d'asfaltatges 2016 de l'Ajuntament de Girona

El consistori destinarà prop de 200.000 euros a la rehabilitació de dotze carrers i places de la ciutat.

Demà passat començaran les actuacions previstes en el Pla d’asfaltatges 2016. L’Ajuntament de Girona destinarà aquest any 199.433’31 euros per rehabilitar dotze carrers i places de la ciutat i per suprimir els reductors de velocitat ubicats als carrers del Pic de Peguera i de la Universitat de Girona. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions Fusté i es preveu que durin tres setmanes. 

Els treballs s’executaran entres fases i s’iniciaran aquesta setmana amb actuacions al carrer de Peius Pascual i a la ronda del Fort Roig al barri de Montjuïc. La setmana que ve començarà la segona fase i es portaran a terme el gruix de les actuacions previstes als barris de l’Eixample, de Pla de Palau i de la Devesa-Güell. Els treballs se centraran concretament al lateral esquerre del carrer del Marquès de Caldes de Montbui (entre els números 67 i 103), al carrer del Canonge Dorca (entre els números 1 i 7), a la travessia de la Creu (entre els números 7 i 30), al carrer de Maluquer Salvador (entre els números 1 i 13), al carrer de Balmes i al carrer de Joan Maragall (davant dels números 35 i 37). Del 5 al 9 de setembre també es portarà a terme la supressió dels reductors de velocitat a Pic de Peguera i Universitat de Girona. 

La tercera i última fase tindrà lloc la setmana del 12 al 16 de setembre. En aquest període les tasques de manteniment i rehabilitació d’asfalts es duran a terme al carrer del Carme (entre els números 121 i 135), a la zona del passatge del carrer d’Ullastret a Montilivi i a la plaça de Pablo Ruiz Picasso de Vila-roja. Les actuacions al carrer del Riu Güell (entre els números 107 i 119) es faran un diumenge del mes d’octubre. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat la importància d’aquest pla, ja que “és una eina que demostra la política de proximitat que estem duent a terme, amb obres repartides entre diversos barris de la ciutat, que el que fan és facilitar i millorar les condicions de vida de la ciutadania”. En aquest sentit, el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona Joan Alcalà ha afegit que “com cada any, les actuacions previstes en el Pla d’asfaltatges són prioritàries per a nosaltres perquè són el reflex de la nostra voluntat de tenir la via pública de la ciutat en unes condicions de manteniment i de seguretat òptimes”. 

Les actuacions de manteniment consistiran principalment en l’eliminació parcial i la reposició del ferm existent; la reconstrucció total del ferm en aquells casos on siguin necessàries actuacions de sanejament, i el pintat de les marques viàries en els trams afectats per les obres. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.