Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Philippe Herreweghe, Rufus Wainwright, Nathalie Stutzmann, Barbara Hendricks, Carlos Núñez, aquesta tardor a l'Auditori de Girona

24 concerts de gèneres i estils molt diversos, figures internacionals i reconeguts noms de casa nostra en una programació que s'estrenarà el 18 de setembre.

El proper 18 de setembre s’inaugurarà la nova programació musical de tardor, que es conforma d’un total de 24 concerts de música clàssica i moderna, una temporada que inaugurarà Tom Harrell, un dels grans mestres del jazz actual, que per primera vegada actuarà a l’Auditori de Girona amb un concert que serà únic a l’Estat. L’Auditori continua apostant pels noms propis del panorama musical nacional i internacional, amb propostes úniques i de gran qualitat que configuren un segell propi de programació i una oferta artística de valor indiscutible. Una programació que segueix un model equilibrat i amb vocació d’arribar a un ampli ventall de públic: una programació eclèctica i variada que es configura a través d’una oferta que uneix gran nombre d’estils i preferències musicals.

La programació de música clàssica es conforma d’actuacions amb noms tan destacats com Philippe Herreweghe, un dels màxims exponents del moviment historicista, al costat de la formació Collegium Vocale Gent. La primera actuació a l’Auditori d’una de les grans liederistes, la contralt Nathalie Stutzmann que oferirà la seva versió del Winterreise de F. Schubert. Una altra gran dama, la soprano Barbara Hendricks, es tornarà a posar al servei del públic de l’Auditori amb un repertori de gospel i espirituals negres. L’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Ruben Gimeno, oferiran una sessió inoblidable de bandes sonores de pel·lícules on també es podrà escoltar la coneguda suite de Joc de Trons. El duo per a piano més internacional de casa nostra, format per Carles Lama & Sofia Cabruja, ens portarà un concert especial amb les Goyescas de Granados en versió a quatre mans.

La programació de música moderna comptarà amb grans propostes internacionals com la que oferirà el canadenc Rufus Wainwright, que actuarà en un concert acústic en solitari, un concert coproduït amb el Festival Temporada Alta. Una de les artistes amb més talent de l’Estat, Maika Makovski visitarà per primera vegada l’Auditori amb uns acompanyants de luxe, el Quartet Brossa. L’extraordinari músic Carlos Núñez tornarà a l’escenari gironí amb el seu particular univers musical per presentar el seu nou treball. El conegut compositor i trompetista de jazz, Tom Harrell, actuarà en el concert inaugural de la temporada que, alhora serà el primer dels concerts del Girona Jazz Festival. Toti Soler torna a Girona per presentar el seu darrer treball discogràfic, El temps que s’atura, dins del Girona Guitar Season. També comptarem amb actuacions de Manuel Carrasco, que presentarà el seu nou treball Bailar al viento, i Miguel Poveda acomiadarà la temporada musical amb un concert únic, acompanyat dels seus músics de sempre.

Totes les entrades i abonaments s'han posat a la venda a través dels canals habituals, i els usuaris i usuàries del Club Girona Cultura gaudiran de descomptes especials en tots els concerts de la programació. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.