Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona participa a l'Assemblea Internacional de Ciutats Associades amb Kharkiv

Les activitats tenen lloc del 22 al 24 d'agost a la localitat ucraïnesa, que actualment ostenta la presidència de les poblacions que han obtingut el Premi d'Europa.

Girona participarà els propers 22, 23 i 24 d’agost a l’Assemblea Internacional de Ciutats Associades amb Kharkiv, que s’organitza enguany en aquest municipi d’Ucraïna per commemorar el 25è aniversari de la independència del país. Girona ha estat convidada per la seva condició de població guardonada amb el Premi d’Europa aquest 2016, ja que Kharkiv ostenta actualment la presidència de les localitats que han obtingut aquest reconeixement.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la tinenta d’alcalde i regidora d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament, M. Àngels Planas, representaran Girona en aquesta cita en la qual participaran ciutats d’arreu del món. A més de Girona, han confirmat l’assistència a la cita ucraïnesa ciutats com les alemanyes Altötting, Nuremberg i Darmstadt; la turca Ankara; la txeca Brno; la nord-americana Cincinnati; les poloneses Czestochowa i Lublín; la letona Daugavpils; la xinesa Jinan; les georgianes Tbilisi i Kutaisi; la israeliana Rishon-Lezion; la lituana Kaunas, i l’armènia Erevan. Girona serà l’única ciutat catalana i de l’Estat espanyol que en formarà part.

Aprofitant la trobada, els municipis participants signaran la Declaració de l’Assemblea Internacional de Ciutats Associades a Kharkiv, que té com a objectiu reivindicar el rol dels municipis i les administracions locals en el manteniment de la pau al món, posant èmfasi en la importància que han tingut en l’àmbit internacional les relacions intermunicipals de cooperació i ajuda mútua per al desenvolupament de les ciutats, el coneixement i l’enriquiment cultural dels territoris i la superació dels períodes de conflicte. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.