Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Sopa rep una donació mensual de 15 kg de peix

El lliurament, fet per l'empresa Disfred, cobreix un total de 110 menús destinats a les persones usuàries del centre d'acolliment.

El Centre d’Acolliment La Sopa rep, des de principis d’aquest estiu, una donació mensual de peix fresc a benefici de les persones usuàries de l’equipament. Cada segon dilluns de mes l’empresa Disfred, dedicada a la venda i distribució de productes congelats i peix fresc, fa una donació de més de 15 kg de peix al centre d’acolliment gironí. La tinenta d’alcaldia i regidora de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha agraït a Disfred aquesta donació i ha explicat que “la incorporació d’aquests 15 kg mensuals ens permet destinar els recursos de la compra de peix a la compra d’altres aliments per tal de completar la dieta”.

El centre ofereix una dieta que combina menús d’estiu i d’hivern, que es modifiquen cada quinze dies, per tal d’oferir àpats que reuneixin tots els components nutritius adequats per a una dieta equilibrada. “Aquesta donació suposa un total de 110 menús de peix fresc”, ha especificat la directora de La Sopa, Rosa Angelats, que ha explicat que aquests àpats es serveixen per sopar el mateix dia que es fa la donació.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.