Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Pavelló de Fontajau de Girona serà el punt d'arribada de la divuitena edició de la cursa ciclista La Tramun

L'esdeveniment BTT tindrà lloc el 15 i 16 d'octubre i les inscripcions ja estan obertes.

La Tramun ha obert ja les inscripcions per poder participar en la divuitena edició de la cursa, que ja s’ha convertit en un clàssic del calendari ciclista a Catalunya. Aquest any, tindrà com a gran novetat que el seu punt d’arribada serà a la ciutat de Girona i servirà per reforçar la marca DTE (Denominació de Turisme Esportiu) i a la vegada donar prestigi a la cursa aprofitant l’auge del món de la bicicleta a la ciutat. A més, la prova s’ha inclòs per primera vegada en el circuit internacional com a prova UCI en la modalitat de Marathon. D’aquesta manera, La Tramun es converteix en la única prova catalana i en una de les tres úniques de l’Estat a formar part del calendari de la UCI MTB Marathon Series. 

Dins el programa, i entre d’altres activitats, s’organitzarà un campus esportiu obert a nens i nenes de 5 a 15 anys de dos dies de durada, es muntaran inflables i circuits infantils a la zona d’arribada i s’oferirà una conferència especialitzada. També es farà un dinar popular, i es prepararà una zona d’exposició i test de bicicletes. 

Com l’any passat, a la cursa de llarg recorregut s’hi suma també una cursa de 33 km amb la mateixa filosofia que la seva germana gran i una cursa per infants, La Tramunkids. A aquestes dues activitats i amb la finalitat de dinamitzar la zona d’arribada i augmentar la repercussió de la prova, l’organització ha preparat activitats complementàries que es desenvoluparan durant els dos dies de La Tramun. 

Les inscripcions es poden fer des de la web de la cursa i preveu una participació total de 1.000 ciclistes en les diferents modalitats de les curses i una gran afluència d’espectadors durant els dos dies de La Tramun. L’Ajuntament de Girona i la Diputació s’han implicat aquest any en l’organització, i donaran suport a l’esdeveniment, la qual cosa permetrà posar la ciutat en el mapa de les curses de BTT internacionals. 

La Tramun és una cursa organitzada pel Club BTT Fornells, sota la direcció tècnica de Fidel Freixes, precursor del mountanbike a Catalunya, i l’artífex del disseny del circuit. El recorregut de la cursa transcorre per tot tipus de paratges: carenes, fondalades, rierols, prats i corriols. La sortida de la cursa aquests any també serà des de la localitat d’Hostalets d’en Bas amb un recorregut de 68 km i amb la inclusió de 20 km de nous corriols. En només disset edicions La Tramun ja s’ha convertit en una cursa de referència, per l’alt nivell de tècnica i esforç que requereix, i és una clàssica que molts corredors no es volen perdre. 

Per més informació:
Oficina de premsa de La Tramun premsa@latramun.cat
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.