Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i ADIF arriben a un acord pel conveni de les obres al Parc Central

L'Ajuntament es compromet a pagar les obres d'enderroc del "finger", de manera gradual i a mesura que es vagi certificant el cost dels treballs.

L’Ajuntament de Girona i ADIF han arribat a un acord tècnic pel conveni de les obres del Parc Central. Segons aquest conveni, l’Ajuntament es compromet a pagar el cost de l’enderroc del finger que connecta les estacions del tren convencional i el tren d’alta velocitat, i també a construir la marquesina que el substituirà. El text recull la reivindicació municipal de no haver de dipositar cap aval per aquestes obres, sinó que l’Ajuntament anirà pagant les obres progressivament a mesura que es vagin certificant. 

L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas ha afirmat que tal i com ha quedat redactat el conveni “des de l’Ajuntament ens assegurem que pagarem l’import exacte del que costin les obres, com és lògic i normal, i no avançant 490.000 euros com ens exigien en el primer document”. Ara l’alcaldessa espera que el conveni es pugui firmar ràpidament i les obres puguin començar el més aviat possible: “no sabem quins seran els terminis, però estem fent molta pressió perquè les obres si pot ser puguin començar el setembre. No acceptarem que això es retardi més, perquè la ciutat i els veïns portem vuit anys d’obres i el que volem és tornar a gaudir de tot el Parc Central d’una vegada per totes”. 

La junta de govern aprovarà demà el nou conveni amb ADIF, de manera que en el ple de dilluns es portarà a votació les modificacions pressupostàries per garantir el pagament de les obres. D’aquesta manera es podrà signar el conveni per les dues parts, que haurà de permetre a ADIF fer l’adjudicació formal dels treballs.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.