Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La Vall de Sant Daniel tindrà sistema de recollida de residus porta a porta el 2017

Serà el primer barri de Girona on s'implantarà aquest sistema, per avançar cap a la recollida selectiva.

L’Ajuntament de Girona començarà a implantar el sistema de recollida de residus porta a porta a la Vall de Sant Daniel a partir de l’any que ve. Així es va acordar en una reunió entre l’Ajuntament i els veïns feta ahir a la nit, on després d’una votació va guanyar l’opció favorable al porta a porta. 

A partir del setembre l’Ajuntament començarà la campanya d’informació i preparació de tota l’operativa necessària per poder començar a implantar la recollida a partir d’inicis del 2017. Segons el vicealcalde i regidor de Sostenibilitat Eduard Berloso, “amb aquesta iniciativa volem caminar cap als objectius de les directives europees en recollida selectiva”, i ha avançat que la Vall de Sant Daniel serà el barri on l’Ajuntament de Girona analitzarà el funcionament del porta a porta. A partir d’aquí, s’estudiarà si aplicar aquest sistema també en altres barris amb una tipologia urbanística similar a la de la Vall de Sant Daniel. 

El sistema porta a porta permet fer una millor recollida selectiva dels residus, i substitueix els grans contenidors per la recollida a la porta de casa, en un dia i una hora determinats en funció del tipus de residu. Per fer-ho cada unitat familiar té un codi identificatiu, que permet millorar el seguiment de la recollida. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.