Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Acte de reconeixement a l'alumnat amb les millors notes de 4t ESO dels centres educatius de Girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, van rebre el passat dijous 30 de juny els alumnes dels centres educatius de la ciutat que han obtingut la millor nota de 4t d'ESO.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, van rebre el passat dijous 30 de juny els alumnes dels centres educatius de la ciutat que han obtingut la millor nota de 4t d’ESO. L’acte de reconeixement, que es va fer al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, va comptar amb la presència de 15 nois i noies que acaben de fer l’últim curs d’educació secundària obligatòria a la ciutat
Els alumnes als quals se’ls va fer el reconeixement van ser: Guillermo Ruiz (Escola Bell-lloc del Pla), Pol Valero (Escola La Salle), Júlia Blancafort (Escola Les Alzines), Laia Trasserra (Escola Maristes), Arnau Sabater (Escola Montessori), Carla Viñola (Escola Vedruna), Lorena Ema i Gisela Nadal (FEDAC Sant Narcís), Clàudia València (Institut Carles Rahola), Júlia Jié (Institut Jaume Vicens Vives), Marta Soler (Institut Montilivi), Antoni Brunet (Institut Narcís Xifra), Valerie Georgette Katimi (Institut Santa Eugènia), Carla Massonis (Institut Sobrequés) i Yeva Yeremeychuk (Montjuïc Girona International School).

En el marc d’aquest acte, el jove Marc Prat Garcia, campió del món de Trial, es va adreçar als alumnes reconeguts amb un parlament per exposar la seva experiència. A continuació hi va haver una actuació musical, amb una interpretació de diverses peces amb oboès, a càrrec de les alumnes de l’Escola Municipal de Música.

GALERIA DE FOTOS 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.