Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El III Concurs Internacional de Mapping de Girona rep 114 projectes de 28 països, un 28% més que en la passada edició

El comitè de selecció del Festival Internacional de Mapping de Girona tria els 27 projectes finalistes que participaran en la III edició del Concurs que es farà a les principals façanes de Girona en el marc del III Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG).

Del 22 al 24 de juliol i en el marc del Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG) se celebra el III Concurs Internacional de Mapping de Girona. La convocatòria oberta per participar al concurs ha rebut 114 projectes -un 28% més que en la passada edició- procedents de 28 paísos, entre els quals destaquen Mèxic, Xile, Ucraïna, Brasil, Japó, Colòmbia, Romania, Argentina, Turquia, Indonèsia, Estats Units o Costa Rica, entre altres.

Dels 114 projectes presentats, el comitè de selecció del FIMG, format per Jordi Pont (director de projectes d’Onionlab), Kike Ramírez (Creative Coder i Responsable de Comunicació de vjspain) i Xavi Bové (director del FIMG) ha triat un total de 27 projectes finalistes en les cinc categories de la convocatòria -Professional, Amateur, Micromapping, Educatiu i Instant-.

Els projectes finalistes de totes les categories es podran veure projectats del 22 al 24 de juliol de 22.00 h a 01.00 h de forma ininterrompuda, excepte la categoria de micromapping, que arrencarà una setmana abans, el 15 de juliol -en horaris més amplis depenent d’on estigui ubicat el projecte- i del 22 al 24 de juliol de 20.00 h a 24.00 h.

La temàtica del FIMG 2016 són els paisatges. Els projectes finalistes exploren possibles escenaris al voltant del tema –en un sentit ampli-. L’objectiu de concretar una temàtica és suggerir un marc per a la reflexió artística i cultural, una eina de joc per a la creativitat.

El concurs té cinc categories: professional, destinada a artistes i professionals d’arts visuals, musicals i plàstiques, no exclusivament de mapping; amateur, destinada a tothom qui vulgui fer la primera incursió en el món del mapping; micromapping, destinada a espais interiors de mida reduïda, educativa, destinada a escoles i instituts gironins, i instant, nova categoria a concurs d’imatge fixa destinada a habitants de la provincia de Girona.

Els espais del concurs seran la façana de la Casa Pastors en categoria professional; la façana de l’edifici del Pont d’en Gómez en categoria amateur; la de l’edifici de Les Àligues (Sant Domènec) en categoria educativa i instant, i diferents espais en categoria micromapping.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.