Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona se suma al projecte ecoturístic "From Bark To Bottle", destinat a donar a conèixer els valors del suro al públic internacional

L'Ajuntament de Girona i el Consorci de les Gavarres han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració per portar a terme aquesta iniciativa.

L’Ajuntament de Girona i el Consorci de les Gavarres han formalitzat aquesta tarda la signatura d’un conveni de col·laboració per al foment de la divulgació dels valors del suro a través del projecte ecoturístic “From Bark To Bottle”. L’acte ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament, Glòria Plana, i del president del Consorci de les Gavarres, Fermí Santamaria. 

“From Bark To Bottle” vol acostar la cultura del suro al públic nord-americà i internacional. En aquesta línia, aquest projecte permetrà donar a conèixer la realitat surera i el territori de les Gavarres mundialment a través d’un viatge de 4 dies de durada que inclou visites a les Gavarres i el seu entorn i activitats diverses dissenyades pel Consorci. “From Bark to Bottle” està impulsat per la Fundació Americana Cork Forest Conservation Alliance. 

Glòria Plana ha donat la benvinguda als participants de la segona edició d’aquest viatge, amb un acte al Saló de Plens de l’Ajuntament, i els ha encoratjat a gaudir dels atractius de la ciutat de Girona, en especial de la seva riquesa patrimonial, històrica i gastronòmica. 

El programa del viatge comprèn una visita guiada pels espais més emblemàtics del Barri Vell de Girona, així com la descoberta de la seva gastronomia, oferta cultural i comercial. Al 2016 s’han programat un total de 4 viatges, els quals s’adrecen principalment al públic nord-americà, amb un poder adquisitiu alt, que busca experiències de qualitat, exclusives i responsables. 

La tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme ha destacat que “el projecte ‘From Bark To Bottle’ té com a objectiu atraure un turisme de qualitat a través de propostes innovadores i amb un tret diferencial en l’àmbit de la promoció turística, i és per aquest motiu que des de l’Ajuntament s’ha fet una aposta per al seu desenvolupament i es formalitza la seva participació amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració”.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.