Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Cursos i càpsules al voltant de les TIC a Girona Emprèn

Fer un web en Wordpress, posicionament i analítica web, legalitat a la xarxa i els CRM entre les propostes formatives de les properes setmanes.

Girona Emprèn ofereix, fins el 14 de juliol, diverses propostes formatives al voltant de les eines TIC enfocat, principalment, a l’ús que en poden fer els negocis per a millorar resultats de gestió i venda.

Les propostes giren al voltant de dos cursos Forma’t que es faran al llarg del mes de juliol. Per una banda, la primera sessió del curs Forma’t en... com fer el web de l’empresa amb Wordpress serà el dia 5 de juliol a partir de les 9.30 h. La segona sessió, de caràcter més pràctic, el dia 7 o 8 de juliol, dates a escollir.

Per altra banda, el segon curs previst, també de 8 hores de durada, serà els dies 12 i 14 de juliol i tractarà sobre màrqueting digital enfocat principalment a eines de posicionament, campanyes en cercadors i analítica web.

Igualment també es realitzaran diverses càpsules formatives, amb diferents durades, que giraran al voltant de diverses temàtiques TIC des la legalitat a la xarxa fins als gestors CRM.

La primera de les càpsules és el dia 21 de juny està prevista una sessió sobre eines per a crear i compatir presentacions en línia amb eines com Google Drive o Prezi, així com eines per a penjar documents a la xarxa (Scribd i Slidshare).

El dia 1 de juliol la càpsula Com em pot ajudar un CRM en l’estratègia comercial de la meva empresa tractarà de conèixer quins beneficis aporten aquests sistemes de gestió. També es podrà veure de quins es pot disposa i quins factor s’han de tenir en comptes per a treure’n un major rendiment per a l’estratègia comercial de l’empresa. La sessió serà a càrrec de l’empresa de sistemes informàtics ICON (http://www.iconsl.es/).

La càpsula primers passos amb MailChimp es realitzarà el dimecres 13 de juliol. La sessió permetrà veure el funcionament d’aquest programa per a l’enviament de campanyes per e-màrqueting i conèixer recursos alternatius.
Finalment, el divendres 11 de juliol està prevista la càpsula Què cal saber perquè l’empresa compleixi la legalitat a la xarxa. La sessió, a càrrec de Miquel Abad de DARTEM (http://www.dartem.cat/), tractarà sobre textos legals al web, seguretat i protecció de dades del client, enviament de comunicacions comercials via electrònics i contractació electrònica i defensa dels consumidors.

Totes les sessions són gratuïtes dirigides a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb menys de tres anys d’antiguitat. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.