Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

EscèNit 2016 omplirà de circ la plaça del Pallol

La nova programació d'estiu del Teatre Municipal consta de 13 espectacles majoritàriament gratuïts i destinats a públic adult i també a les famílies.

Del 27 de juny al 25 de juliol, la plaça del Pallol serà l'escenari de les diferents companyies del món del circ que visitaran Girona aquest estiu. Sota el lema "Estiu 2016, el circ a les teves mans!" aquesta nova edició arriba plena d'espectacles de diferents tècniques de circ aptes per a totes les edats.

Els dilluns a les 19h, seran especials per a tota la família: el 27 de juny la companyia Fadunito oferirà un espectacle itinerant per treure'ns els polls i la mandra i apropar-nos al Manneken's Piss (20h). El 4 de juliol Circ a les golfes oferirà un taller de circ per a tothom (18h); l'11 de juliol Solfasirc farà l'estrena a l'estat de la seva darrera proposta Le Dékoncert. El 18 de juliol Stefano Di Renzo i el seu On my way ens mantindran en equilibri i suspens. I, el 25 de juliol, finalitzarà l'EsceNit petits amb la cia. Tresperté amb tres acròbates que per culpa de la gelosia, la passió i l'amor arribaran a la conclusió que Aquí en sobra un!

Enfocat als grans- d'edat i de sentit de l'humor- totes les nits a les 22h i de manera gratuïta es podrà gaudir del teatre, la dansa i el circ més pur i arriscat. Tandarica Circus, de la cia. Passabarret amb números tant inverosímils com una canonada a l'estómac (5/07, 22h), El Pillo de la cia. Cascai Teatre amb l'humor en majúscules de Marcel Tomàs (6/07, 22h), Tants Records de l'esbart Sant Cugat amb una proposta de 17 ballarins i 4 músics en directe, Collage i les seves acrobàcies sobre el llit elàstic ( 12/07, 22h) i Dynamite & Poetry amb una representació explosiva amb barra russa, bàscula i pal xinès.

Només dos espectacles són de pagament, Be god is de la cia. Espai Dual, una proposta d'entreteniment i de gran complicitat amb el públic (14/07 21h a l'Auditori de la Mercè) i El Florido pensil (nenes) que es representarà al Teatre Municipal mostrant la historia de cinc noies sotmeses a l'absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l'Espanya de la postguerra. (15/07 21h).  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.