Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Neix la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària

Aquesta tarda s'ha presentat a l'Ajuntament de Girona el projecte que, dins del marc de l'Agència de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, vol impulsar un espai d'intercanvi de bones pràctiques en les noves formes d'organització del temps de treball entre empreses, entitats i actors públics.

L’Ajuntament de Girona ha impulsat la creació de la "Xarxa Gironina per a la Reforma Horària", que cerca crear un espai d’intercanvi de bones pràctiques entre empreses, entitats i actors públics per aconseguir una millor gestió del temps. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament, Glòria Plana, i el promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano, han presentat aquesta tarda el projecte de la Xarxa. La presentació s’ha fet en el marc de la tercera edició de la Setmana dels Horaris, organitzada per la Iniciativa per a la Reforma Horària i que enguany se celebra del 6 al

Els objectius que persegueix la creació de la Xarxa són: reconèixer i promoure la tasca de les empreses compromeses amb l’impuls de la reforma horària; intercanviar i difondre coneixements i experiències entre empreses en l’àmbit de la gestió del temps i la conciliació, presencial i virtual, i fer xarxa amb altres organitzacions públiques, privades i del tercer sector, en l’àmbit local i internacional, per generar sinergies i avançar conjuntament.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha subratllat la importància de treballar en aquesta Xarxa a Girona ara que s’està plantejant el debat d’una llei de reforma horària al Parlament de Catalunya. “Ara és el moment d’implicar-nos tots plegats, ciutadania, entitats, empreses i administracions. És especialment interessar treballar en aquesta xarxa ara mateix, ja que és imprescindible el treball, el debat i les reflexions conjuntes per avançar en matèria de reforma horària”, ha remarcat. En la mateixa línia, la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, ha assenyalat que “la Xarxa ha d’esdevenir un potent instrument per a l’aplicació i concreció dels compromisos que pretén aquest nou paradigma d’interpretació de l’organització del temps i, per aquest motiu, fan falta empreses tractores en el territori que liderin aquest canvi fent de mirall i d’exemple de bones pràctiques”.

La Xarxa està destinada a empreses petites, mitjanes i grans de diferents sectors d'actuació, així com a entitats. Algunes de les activitats que s’impulsaran en els propers mesos seran jornades d'intercanvi d'experiències, difusió de notícies d'actualitat, entrevistes i recursos, tot amb relació al temps de treball i la conciliació personal, familiar i laboral. A la tardor tindrà lloc un acte de presentació de bones pràctiques pel que fa a la gestió i als usos dels temps.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.