Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona presenta una nova programació amb una seixantena d'activitats per a aquest estiu

Dilluns s'obriran les inscripcions per participar a les propostes ofertes des de l'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà.

El pròxim dilluns, dia 13 de juny, s’obriran les inscripcions per a les activitats que s’han programat des de la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona entre els mesos de juliol i setembre del 2016. Es tracta d’una seixantena de propostes entre les quals hi ha cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, setmanes temàtiques, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre d’altres.

“Aquesta programació permetrà que els i les joves de la ciutat puguin seguir fent activitats durant pràcticament tot l’estiu. La principal novetat d’enguany és que a l’agost també obrirà l’aula d’estudi dirigida a estudiants de batxillerat, situada a l’Estació Espai Jove, per tal de recuperar alguna assignatura o preparar les PAU (selectivitat)”, ha comentat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Elisabet Riera.

A L’Estació Espai Jove es tornarà a activar el servei de sol·licitud de beques, una aula d’estudi per a alumnes de batxillerat i un bon nombre de grups de conversa en anglès, francès i català. Un estiu més també hi haurà un cicle de cinema i música a la fresca. Al setembre es donarà el tret de sortida a la 23a edició del Mostrar’t i a la 4a edició del cicle de tallers de mobilitat internacional El Rodamón.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos xerrades i tallers, al mes de juliol agrupats en setmanes temàtiques. Els divendres del mes de juliol s’organitzaran diferents activitats lúdiques dins el marc del Kmks Friday lúdics. També durant el mes de juliol s’organitzaran activitats a la plaça.

El Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai.

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper dilluns 13 de juny:

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/marfajove

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.