Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona desarticula diferents grups que robaven a l'interior de domicilis

La policia ha duplicat esforços de presència als barris per aturar el repunt d'un 30% de robatoris amb força a l'interior de domicilis i ha aconseguit detenir set persones aquesta última setmana.

Al llarg d’aquesta setmana, la Policia Municipal de Girona ha efectuat set detencions d’individus que intentaven robar a diversos domicilis. El passat dimecres, 1 de juny, la Policia Municipal va detenir tres persones que intentaven robar a l’interior d’un domicili a la Gran Via de Jaume I. La intervenció va acabar al passeig del General Mendoza després d’una persecució i va començar arran del seguiment que la policia estava fent d’un dels tres individus sospitosos. Cap dels detinguts té antecedents, tot i que podrien haver actuat a diferents barris de la ciutat.

El dijous d’aquesta mateixa setmana la Policia Municipal va detenir quatre presumptes persones autores més d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van ocórrer al voltant de les vuit del matí, quan la Central de Comandament del 092 va rebre la trucada d’un establiment denunciant que acabaven de ser víctimes d’un atracament amb arma blanca. Diverses unitats i agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal es van desplaçar al lloc de l’incident. Els policies van iniciar una recerca per la zona que va culminar, una estona més tard, amb la identificació de quatre homes d’una edat entre 19 i 35 anys que coincidien amb les característiques facilitades a la Policia. Aquesta última detenció s’emmarca en un dispositiu específic de seguretat que s’està duent a terme des de la Policia Municipal de Girona en els barris de Sant Narcís i Santa Eugènia, amb un increment de la presència policial a la zona.

Aquestes detencions es produeixen després de detectar un repunt del 30% en els robatoris amb força interiors de domicilis d’aquests mesos d’abril i març respecte els mateixos mesos de l’any anterior.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.