Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Els trenta barris de Girona poden votar a partir d'avui els projectes dels pressupostos participats d'aquest 2016

Enguany la consulta es farà fins al 12 de juny a través d'un sistema de vot electrònic.

Des d’avui i fins al 12 de juny, els ciutadans i ciutadanes de Girona poden votar quin dels projectes dels pressupostos participats dels barris d’aquest any volen que s’executi al seu sector. Enguany la consulta es farà amb un total de 92 projectes sorgits de les assemblees prèvies, dividits en trenta barris de la ciutat. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat “l’aposta de l’Ajuntament per la participació ciutadana, que tot i que no sigui fàcil és el camí que volem seguir i el nostre compromís”. Madrenas ha fet una crida als gironins i gironines a participar en la consulta dels pressupostos participats, ja que és “un projecte que beneficia a cadascun dels barris i també a la ciutat en general”.

La consulta es farà a través d’un sistema de vot electrònic mitjançant el web www.girona.cat/votabarris. Per votar, serà necessari disposar de les credencials que els gironins i gironines estan rebent aquests dies a la seva llar. En cas que un veí o veïna no les rebi a casa seva, es pot adreçar a l’Ajuntament de Girona per recollir-les.

També es podrà votar de manera presencial, tot i que a través d’una urna electrònica, el dia 4 de juny, de les 10 a les 14 h, als vuit centres cívics de la ciutat: el CC Onyar, el CC Pla de Palau, el CC Barri Vell – Mercadal, el CC Pont Major, el CC Ter, CC Pedret, CC Santa Eugènia i CC Sant Narcís. En aquests espais hi haurà personal municipal que assistirà a qui ho desitgi en el procés de votació electrònica.

Durant el mes de febrer es van fer les primeres assemblees de les quals es van recollir totes les propostes que havien de valorar els serveis tècnics del consistori. Un cop valorades, es van presentar de nou en assemblea als trenta barris de la ciutat i les entitats veïnals han decidit quins són els projectes que es porten a votació aquests dies.

Aquest 2016 l’Ajuntament de Girona ha assignat una partida d’1.200.000 euros del pressupost municipal als barris de la ciutat per tal que els veïns i veïnes decideixin quines actuacions volen que es portin a terme al sector on viuen. Aquest és el quart any que es posen en marxa els pressupostos participats dels barris.

Podeu consultar tota la informació al web www.girona.cat/consultabarris

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.