Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comunicat de l'Ajuntament de Girona en relació amb el Centre Sociosanitari Mutuam Girona

Respecte a les reivindicacions del personal i altres col·lectius implicats al Sociosanitari Mutuam Girona.

Respecte a les reivindicacions del personal i altres col·lectius implicats al Sociosanitari Mutuam Girona, l’Ajuntament de Girona vol manifestar el següent:

  • La problemàtica amb l’accés a l’hospital sociosanitari ve donada pel canvi en la configuració de la rotonda entre l’avinguda de França i l’avinguda de Josep Tarradellas, arran de la construcció del nou pont sobre el Ter. En el moment de la redacció del projecte (l’any 2002) no es considerava l’accés per l’antiga carretera N-II i no van haver-hi al·legacions en aquest sentit. Amb l’inici de les obres des de la inauguració del pont s’ha evidenciat el problema.
  • Malgrat que el Mutuam és dins el municipi de Girona, l’accés al centre des de l’avinguda de França pertany al municipi de Sarrià de Ter. Per tant, és competència d’aquest ajuntament millorar aquest punt, que és el que reclama la comunitat del centre. Des de l’Ajuntament de Girona, ens hem posat en contacte amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter per explicar-los el problema i hem acordat mantenir les converses en el futur per aconseguir una solució de forma conjunta.
  • Des de l’Ajuntament de Girona ens hem preocupat dels accessos al centre sociosanitari. Una prova és la construcció recent d’una rampa pavimentada des del pont sobre el Ter de l’avinguda de Josep Tarradellas fins a la finca de can Salvatella. Aquesta rampa permet l’accés a peu i a les persones amb mobilitat reduïda al centre, una prioritat per als pacients, familiars i treballadors. Les obres es van iniciar a finals d’abril i ja estan acabades.
  • No obstant això, l’Ajuntament de Girona també està estudiant altres solucions, com adequar el solar entre el pont i el centre com a zona d’aparcament dissuassiu i amb tarifa tova, principalment per als usuaris del Mutuam i també de l’hospital Josep Trueta. És una possibilitat que està sobre la taula, dins el compromís ja expressat en anteriors ocasions de prendre mesures al més ràpides i efectives possible per millorar la situació.
  • Així ho ha comunicat el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública Joan Alcalà, tant als responsables del centre com també a la representant dels treballadors i de les treballadores, amb qui ha parlat per tractar el problema i les possibles solucions.
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.