Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l'Spar Citylift Girona tanquen un acord de col·laboració per a la temporada 2016-17

L'acord garanteix l'estabilitat econòmica per aspirar als màxims objectius la propera temporada.

Aquesta tarda l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Spar Citylift Girona hem tancat un acord de col·laboració per a la temporada 2016-17. Aquest acord garanteix l’estabilitat econòmica necessària per planificar un equip capaç d’aspirar als màxims objectius esportius i socials possibles en la propera temporada.

D’aquesta manera es repeteix la relació entre les administracions locals i el club, una continuïtat que no s’ha posat en dubte en cap moment en el procés de negociacions. L’acord es justifica per la importància que té la col·laboració institucional en la promoció i projecció de l’esport femení, per promocionar les polítiques d’equitat de gènere i igualtat d’oportunitats. El bàsquet n’és un dels seus principals exponents, però Girona en té més exemples com el rugbi, l’hoquei o el patinatge. A més, des de les administracions es vol deixar clara l’aposta per l’esport de base, i la implicació amb clubs professionals té per objectiu oferir perspectives de creixement i projecció als equips formatius, en la mesura de les seves possibilitats.

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Spar Citylift Girona farem un gran esforç un any més per assegurar aquests objectius. També valorem la projecció del nom de Girona arreu d’Europa, en el que és un gran actiu per a la ciutat i el seu entorn. Així ha quedat palès des de bon inici en les reunions mantingudes entre totes les parts.

Les institucions i el club agraeixen també que Spar i Citylift repeteixin el curs vinent el patrocini, sent un exemple d’implicació en la promoció de l’esport local. Tots plegats esperem que en aquesta nova temporada que el club pugui repetir els èxits d’aquests darrers danys. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.