Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Teixim l'empresa del futur, jornada del sector tèxtil i de la moda dins la II Setmana de la moda de Girona

El dijous, 9 de juny a les 9, la plaça del Pallol acollirà xerrades al voltant de la innovació, la producció, disseny i producció tèxtil.

Dins el marc de la segona edició de la Setmana de la moda Gimoda, que es celebrarà entre els dies 8 i 11 de juny a Girona, s’ha organitzat enguany la jornada del sector tèxtil i de la moda ‘Teixim l’empresa del futur’.

La jornada, que es celebrarà a partir de les 9 del matí, a la Plaça del Pallol, té per objectiu fomentar la competitivitat de les empreses del sector tèxtil i de la moda.

‘Teixim l’empresa del futur’ comptarà amb la presència d’importants empreses i agents econòmics clau en el sector. A les 9.15 està prevista la taula rodona sobre innovació en els teixits amb Sylvia Calvo, presidenta de l’Associació Moda Sostenible (http://www.modasosteniblebcn.org/); Evelyn Lebis, promotora tecnològica de la Unitat Teixits Funcionals, del Centre Tecnològic Eurecat (http://eurecat.org/); Santi Mallorquí, gerent d’Orgànic Cotton Colours (http://www.organiccottoncolours.com/ca/); Núria Quer, formadora de fabricació de filatura Selvafil (http://www.selvafil.com/index.php?lang=cat&sec=inici), i Santi Simon, cofundador de Batech (http://www.batech.cat/).

A les 10.30 ‘Els reptes de la internacionalització del sector’ anirà a càrrec de Ferran Rodero, delegat a Girona, i Silvia Vila, consultora d’internacionalització sectorial a ACCIÓ (http://accio.gencat.cat/cat/).

Finalment, a les 11 una nova taula rodona al voltant de la innovació en la comunicació contarà amb Lara Andrés (http://www.laraandres.com/), professional en màrqueting de moda; Ingrid Tarragó, responsable de comunicació de Yerse (http://www.yerse.com/); Sofia Marquès, directora del departament de producció i d’I+D de Baby Bites (http://www.babybites.es/), i Sergi Pastor, cofundador de la plataforma en línia Chicplace.com (https://www.chicplace.com/es).

Aportar coneixement i experiències singulars dels sector per tal d’impulsar la innovació en tota la cadena de valor és la motivació d’aquesta jornada.
La Plaça del Pallol acollirà també durant els dies de la II Setmana de la moda de Girona, el Gimoda Market, amb exposició i venta de moda, zona gastronòmica amb Foods Truks, música en viu i una mostra de documentals sobre la moda.

Es demana confirmacio d'assistència al telèfon 972 419 008 o a l'adreça electrónica promocioeconomica@ajgirona.cat

 

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.