Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Amb motiu de la conferència de la doctora Jane Goodall, des de la UdG, es dóna suport a la campanya "Mobilitza't per la selva"

La conferència tindrà lloc demà divendres 27 de maig.

Amb motiu de la conferència de la prestigiosa primatòloga i activista anglesa, la Dra. Jane Goodall (Premi Príncep d’Astúries 2003, Premi Internacional Catalunya 2015 i Missatgera de la Pau per Nacions Unides), la Universitat de Girona, a través de l'Oficina Verda, es vol afegir a la campanya "Mobilitza’t per la selva", instal•lant contenidors de recollida de mòbils a tots els centres docents. També s’instal·laran contenidors el mateix dia de la conferència a l’Auditori – Palau de Congressos de Girona.

"Mobilitza’t per la selva" és una campanya de reutilització i reciclatge de mòbils que va llançar l’Institut Jane Goodall, i proposa, d’una forma fàcil i gratuïta, allargar la vida útil dels nostres mòbils en desús (en funcionament o no).
Així doncs, es demana la col·laboració en aquesta campanya dipositant els telèfons mòbils en desús en algun dels contenidors que es trobaran a les facultats i escoles de la UdG, o bé el dia 27 de maig a l’Auditori-Palau de Congressos, en motiu de la conferència de la Doctora Jane Goodall.

Cal lliurar el mòbil tant si funciona com si no, amb bateria però sense carregador, targeta SIM ni cap altre element i sense dades.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.