Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona participa en el XIV Congrés Internacional de Ciutats Educadores

Girona presentarà també la seva candidatura per formar part del Comitè Executiu de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE).

Girona participarà demà en el XIV Congrés Internacional de Ciutats Educadores, que tindrà lloc a la ciutat argentina de Rosario de l’1 al 4 de juny. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, participarà en el congrés on presentarà l’experiència del Consell d’Infants de Girona. 

En el marc d’aquesta trobada mundial, Girona també presentarà la seva candidatura per formar part del Comitè Executiu de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (ACIE), entitat de la qual és membre des de la seva creació, el 1992. “Girona fa 25 anys que va signar la Carta de Ciutats Educadores, des de llavors no hem deixat de treballar per edificar una base forta i sòlida com a ciutat educadora. Ara creiem que ha arribat el moment de donar un nou impuls a aquest compromís per construir la ciutat educadora del futur”, ha subratllat la tinenta d’alcalde. Muradàs ha afegit que “a mitjans de juny iniciem un procés programant diferents accions, tant a nivell intern d’Ajuntament com adreçades a la ciutadania, per identificar i treballar projectes que reforcin la identitat de Girona com a ciutat educadora”. 

El novembre de 1990 Girona va signar, juntament amb altres municipis, la Carta de Ciutats Educadores, embrió de l’actual AICE. Aquest mes de desembre passat es van celebrar els 25 anys de la signatura d’aquesta carta com a símbol del suport de la ciutat als principis que s’inclouen en aquest document. L’AICE convoca cada dos anys el Congrés Internacional de Ciutats Educadores.

A continuació podeu veure el vídeo de presentació de la candidatura de Girona al Congrés.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.