Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Jane Goodall oferirà una conferència a l'Auditori-Palau de Congressos el proper 27 de maig

Càtedra Ferrater Mora, en col•laboració amb la Escola Municipal d'Humanitats de l'Ajuntament de Girona, han convidat a la cèlebre primatòloga.

La Càtedra Ferrater Mora, en col•laboració amb la Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona, han convidat a la cèlebre primatòloga, la Dra. Jane Goodall a presentar la conferència “What I learnt from chimpanzees” el proper divendres, 27 de maig, a les 19.00h, a l’Auditori-Palau de Congressos.

Al cap de poques hores d’anunciar la conferència, l’aforament de la sala va quedar complet.

No obstant això i davant la impossibilitat de disposar d’un espai més gran, al mateix Auditori de Girona s’habilitarà dues sales més on es podrà seguir la conferència per pantalla. La sala on es podrà seguir la conferència en versió original (anglès) ja ha quedat complerta i només queden places per l’altra, on es retransmetrà en traducció simultània (en aquesta ocasió, en castellà). D’altra banda, la xerrada s’emetrà en streaming (en directe per Internet) perquè ningú, absolutament ningú, no en quedi al marge. L’adreça on es podrà seguir per streaming és la següent: http://original.livestream.com/canaludg

Si, malgrat tot, encara tinguéssiu interès a assistir a la sala on es retransmetrà per pantalla amb versió doblada al castellà, podeu reservar plaça a través d’aquest formulari: https://goo.gl/E3dzkm

La organització lamenta no poder encabir tothom a la sala on parlarà Jane Goodall, i confia que l’alternativa que s’ofereix no desanimi a seguir l’extraordinari parlament que Jane Goodall farà a Girona. D’altra banda, ella s’ha compromès a que, un cop acabi la conferència, tota la gent que hagi estat a les sales alternatives podrà entrar a la sala principal a saludar-la personalment.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.