Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Ja s'ha aprovat el procés i la normativa per sol·licitar una barraca a La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2016

Les entitats que hi vulguin optar podran presentar la sol·licitud del 17 al 31 de maig.

L’Ajuntament de Girona obrirà, el dimarts 17 de maig, el termini de presentació de sol·licituds per poder optar a la instal·lació de parades per a la venda de begudes i entrepans durant les Fires de Sant Narcís 2016 a entitats de la ciutat de Girona.

Totes les associacions que ho desitgin i vulguin optar a tenir una barraca a l’espai de La Copa podran presentar les sol·licituds del 17 al 31 de maig. Les instàncies es presentaran al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Girona amb els impresos que estaran a disposició dels sol·licitants a les oficines d’Informació Ciutadana o al web www.girona.cat. La presentació de la sol·licitud implica que s’accepta, en la seva integritat, la normativa i les bases de la convocatòria.

Poden sol·licitar aquests espais gratuïts:

A- Les entitats, associacions i altres organitzacions cíviques, culturals i esportives amb un àmbit d’actuació estrictament local, sense afany de lucre, inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Girona amb una antiguitat mínima de dos anys (a comptar des de la data en que l'entitat ha estat donada d'alta en el registre fins el dia que es formalitza la sol·licitud).

B- Estudiants: Universitat de Girona, només associacions d’estudiants i Consell d’Estudiants.

Les entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats poden sol·licitar de ser membres de la Comissió de la Copa. La Comissió de la Copa té l'objectiu d'assessorar la Comissió Municipal de Fires en tot allò que té a veure amb el funcionament de l'espai de la Copa, com fer propostes per a l'organització i programació d'activitats, l'elaboració de propostes sobre l'organització de l'espai, la resolució de conflictes i la gestió dels serveis. A més a més elabora propostes per a impedir la venda d'alcohol a menors i fa l'estudi de la documentació de les sol·licituds i arbritatge de l'accés al sorteig de parades.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.